Mala llet en pols: Microcontes i aforismes. (Catalan Edition)
Ferran Cerdans Serra

Mala llet en pols: Microcontes i aforismes. (Catalan Edition)

Mala llet en pols: Microcontes i aforismes. (Catalan Edition) - Mala llet en pols: Microcontes i aforismes. (Catalan Edition) por Ferran Cerdans Serra fue vendido por £0.99 cada copia. El libro publicado por Ferran Cerdans Serra. Contiene 147 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Un recull de reculls

Mala llet en pols recull els 350 aforismes i microcontes publicats fins ara per Ferran Cerdans Serra a Llibres Artesans. La col·lecció de llibres de texts hiperbreus s’ha completat a ritme d’un llibre a l’any, des del 2007, enquadernats a mà per l’autor. Aquesta recopilació digital inclou els títols Màximes i mínimes (2007), La dita a l'ull (2008), Si pica, cura (2010), Mala llet en pols (2011), Tres tasses (2012) i L'altra cara de la galeta (2014), a la vegada que incorpora una cinquantena de microtexts inèdits del 2015.

Què és un aforisme?

Per a l’autor, un aforisme no és cap veritat absoluta, com a vegades es malentén aquest gènere; tampoc no és una dita ni un proverbi, ni una cita, ni un joc de paraules. Un aforisme és una proposició que pretén incitar a l’acció i/o al pensament, partint gairebé sempre d’una provocació. Presenta el món des d’un punt de vista nou. L’aforisme és un punt de partida, i potser això és el que té en comú amb els contes hiperbreus, presents també en bona mesura en aquest recull.

Les paraules clau que agrupen els microtexts d'aquest llibre

Acció, actitud, amistat, amor, biogràfic, brúixola, consumisme, convencions socials, creativitat, creixement, dedicatòries, definicions, determinació, diferències, ego, errors, escriure, ésser humà, felicitat, fórmules, gènere, govern, hipocresia, històries, ignorància, intuició, ironies, jaculatòries, judicis, literatura, llibertat, lògica, mastegots, microcontes, nacionalisme, natura, notes, observacions, odi, opinions, paradoxes, prejudicis, queixes, questions, racionalitat, relacions, respecte, revelacions, sistema, societat, superficialitat, tàctica, teories, ullades, ultratges, urgències, vacuïtat, veritats, vida, whisky, xarlataneria, xarxes socials, xenofòbia, zas! i zen.

Un de cada fins a 350!


L'altra cara de la galeta; 2014
Ja que es pot triar, prefereix fer-se del grup O-/AB+: donant i receptora universal de coneixement.

Tres tasses; 2012
Que petita ens sembla l’oportunitat quan és al nostre abast i que gran quan ja l’hem perduda i ens la mirem de lluny.

Mala llet en pols; 2011
El problema de qui ho xerra tot és l'excés de confiança en el fet que els altres no seran com ell.

Si pica, cura; 2009
Si no corres rere el teu destí, serà el teu destí el que et perseguirà; i t'engalzarà.

La dita a l'ull; 2008
Quan m'asenyalen la lluna, sempre miro el dit; prefereixo saber on és la mà.

Màximes i mínimes; 2007
Si no actuo és perquè penso massa i llavors tota acció resulta absurda.

Mala llet en pols: Microcontes i aforismes. (Catalan Edition), Mala llet en pols: Microcontes i aforismes. (Catalan Edition) PDF, Mala llet en pols: Microcontes i aforismes. (Catalan Edition) EPUB, Mala llet en pols: Microcontes i aforismes. (Catalan Edition) AudioBook