Carta a una mestra (NO FICCIÓ COLUMNA) (Catalan Edition)
M. Jesús Comellas

Carta a una mestra (NO FICCIÓ COLUMNA) (Catalan Edition)

5

Carta a una mestra (NO FICCIÓ COLUMNA) (Catalan Edition) - Carta a una mestra (NO FICCIÓ COLUMNA) (Catalan Edition) por M. Jesús Comellas fue vendido por £6.99 cada copia. El libro publicado por Columna CAT. Contiene 144 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Descargar Se requiere registro

Algú s'ha preguntat seriosament què pensen els mestres i els professors de l'educació dels nens i joves? La pregunta no és banal, parlem del futur de la nostra societat.Els mitjans de comunicació es fan ressò de les conclusions d'estudis i informes sobre l'educació. El debat social sobre el present i el futur de l'escola catalana és obert. En temes educatius, tothom es veu en cor de posar-hi cullerada, però no sempre les informacions i opinions que circulen han estat contrastades pels integrants de la comunitat educativa.Carta a una mestra recull les preocupacions i els consells d'una persona que coneix el món educatiu després de vint-i-cinc anys d'experiència. Les idees que exposa en aquest llibre acaben sent clau per a la interpretació del que viuen els professors i el que viuen les criatures. 

Carta a una mestra (NO FICCIÓ COLUMNA) (Catalan Edition) gratuit, Carta a una mestra (NO FICCIÓ COLUMNA) (Catalan Edition) PDF, Carta a una mestra (NO FICCIÓ COLUMNA) (Catalan Edition) EPUB, Carta a una mestra (NO FICCIÓ COLUMNA) (Catalan Edition) AudioBook