Diccionaris jurídics i econòmics anglès-català i francès-català (Catalan Edition)
Francisco Javier Sambola Cabrer

Diccionaris jurídics i econòmics anglès-català i francès-català (Catalan Edition)

5

Diccionaris jurídics i econòmics anglès-català i francès-català (Catalan Edition) - Diccionaris jurídics i econòmics anglès-català i francès-català (Catalan Edition) por Francisco Javier Sambola Cabrer fue vendido por £5.52 cada copia. Contiene 468 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Descargar Se requiere registro

En un únic e-book es recullen 2 diccionaris jurídics i econòmics bilingües: diccionari jurídic i econòmic anglès-català i diccionari jurídic i econòmic francès-català. Són uns diccionaris útils per conèixer l'equivalència dels termes legals i econòmics més comuns en la pràctica jurídica i de negocis, especialment en traduccions, contractes i correspondència. Les entrades es complementen en algunes ocasions amb exemples de frases habituals. La compra de l'e-book dóna dret a rebre actualitzacions periòdiques.

Diccionaris jurídics i econòmics anglès-català i francès-català (Catalan Edition) gratuit, Diccionaris jurídics i econòmics anglès-català i francès-català (Catalan Edition) PDF, Diccionaris jurídics i econòmics anglès-català i francès-català (Catalan Edition) EPUB, Diccionaris jurídics i econòmics anglès-català i francès-català (Catalan Edition) AudioBook