El càtar proscrit: Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica 2016 (Catalan Edition)
Jaume Clotet Planas

El càtar proscrit: Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica 2016 (Catalan Edition)

5

El càtar proscrit: Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica 2016 (Catalan Edition) - El càtar proscrit: Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica 2016 (Catalan Edition) por Jaume Clotet Planas fue vendido por £7.99 cada copia. El libro publicado por Columna CAT. Contiene 265 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Descargar Se requiere registro

EN UN MÓN TURBULENT, L’ÚLTIM FAIDIT PREPARA LA VENJANÇA.

En una època en què la lleialtat és un valor tan preuat com el coratge, un cavaller occità lluita per preservar la memòria i l’honor d’uns homes i unes dones perseguits pels croats francesos: els càtars, un moviment religiós considerat una heretgia per l’Església de Roma.

Frares arrogants i nobles despietats confl ueixen amb la vida d’un nen destinat a ser el rei més gran de la corona catalana i toparan amb la determinació d’uns cavallers sense terres ni possessions però amb el desig de justícia ben viu a les seves ànimes.

«Ha arribat l’hora de la nostra revenja i no hi haurà pactes ni negociacions. Amb els escorpins no n’hi pot haver; o se’ls esclafa o et claven el punxó i t’injecten el verí. I nosaltres hem decidit esclafar-los. Homes del país d’oc! Aparelleu els vostres cavalls, brunyiu les vostres espases i encomaneu l’ànima a Déu, perquè ha arribat el moment de la revenja!».

El càtar proscrit: Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica 2016 (Catalan Edition) gratuit, El càtar proscrit: Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica 2016 (Catalan Edition) PDF, El càtar proscrit: Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica 2016 (Catalan Edition) EPUB, El càtar proscrit: Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica 2016 (Catalan Edition) AudioBook