El periodisme després de Twitter: Notes per a repensar l'ofici (La Unitat Book 206) (Catalan Edition)
Albert Sáez

El periodisme després de Twitter: Notes per a repensar l'ofici (La Unitat Book 206) (Catalan Edition)

5

El periodisme després de Twitter: Notes per a repensar l'ofici (La Unitat Book 206) (Catalan Edition) - El periodisme després de Twitter: Notes per a repensar l'ofici (La Unitat Book 206) (Catalan Edition) por Albert Sáez fue vendido por £7.49 cada copia. El libro publicado por 3i4 edicions. Contiene 254 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Descargar Se requiere registro

El periodisme després de Twitter és una reflexió sobre l'impacte de les xarxes socials i els dispositius mòbils en la gestió de la informació. L'obra parteix de la hipòtesi que el periodisme és una realitat històrica i, com a tal, podria desaparèixer. A partir d'aquí s'analitzen els canvis en el context cultural, econòmic i polític que afavoririen l'extinció del periodisme, a més dels nous hàbits de consum informatiu dels ciutadans. La conclusió apunta a la possibilitat que el nou lloc del periodisme sigui el que tenia inicialment: un espai de conversa entre els membres d'una comunitat social. Per esdevenir-ho, hauria de desprendre's d'algunes adherències pròpies de la seva organització a través dels mitjans de comunicació de massa i reprendre el seu vincle amb el públic i la seva essència narrativa.

El periodisme després de Twitter: Notes per a repensar l'ofici (La Unitat Book 206) (Catalan Edition) gratuit, El periodisme després de Twitter: Notes per a repensar l'ofici (La Unitat Book 206) (Catalan Edition) PDF, El periodisme després de Twitter: Notes per a repensar l'ofici (La Unitat Book 206) (Catalan Edition) EPUB, El periodisme després de Twitter: Notes per a repensar l'ofici (La Unitat Book 206) (Catalan Edition) AudioBook