El ratpenat (Catalan Edition)
Jo Nesbo

El ratpenat (Catalan Edition)

5

El ratpenat (Catalan Edition) - El ratpenat (Catalan Edition) por Jo Nesbo fue vendido por £8.49 cada copia. El libro publicado por Proa. Contiene 393 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Descargar Se requiere registro

Harry Hole és un inspector peculiar que ha meravellat milers de lectors. Alcohòlic, drogoaddicte esquerp, desperta certa tendresa, sobretot en les dones. Ara publiquem per primera vegada en català el primer llibre de la sèrie Harry Hole. Com va començar? Quins van ser els seus inicis? Per fi, coneixerem tot el passat fosc que amaga l’ànima d’un dels detectius més carismàtics de la novel·la negra escandinava.  En aquest thriller policíac, la Brigada Criminal d’Oslo envia el Harry Hole a Sidney (Austràlia) per investigar l’assassinat d'Inger Holter, una jove noruega de vint-i-tres anys, una celebrity de sèrie B. Al seu costat hi trobarem Andrew Kensington, un aborigen australià de la policia de Sidney. Junts descobriran que no es tracta, com creien, d'un cas aïllat, sinó que hi ha una sèrie d’assassinats sense resoldre amb un patró semblant. I com més s'acosten a l’assassí, més clar té Harry que tothom és sospitós.

El ratpenat (Catalan Edition) gratuit, El ratpenat (Catalan Edition) PDF, El ratpenat (Catalan Edition) EPUB, El ratpenat (Catalan Edition) AudioBook