Història d'un arbre. Buddha i el Temple Mahabodhi a Bodh Gaya: Una guia per pelegrins i viatgers al bressol del buddhisme (Catalan Edition)
Taizen Costa i Oró

Història d'un arbre. Buddha i el Temple Mahabodhi a Bodh Gaya: Una guia per pelegrins i viatgers al bressol del buddhisme (Catalan Edition)

Història d'un arbre. Buddha i el Temple Mahabodhi a Bodh Gaya: Una guia per pelegrins i viatgers al bressol del buddhisme (Catalan Edition) - Història d'un arbre. Buddha i el Temple Mahabodhi a Bodh Gaya: Una guia per pelegrins i viatgers al bressol del buddhisme (Catalan Edition) por Taizen Costa i Oró fue vendido por £6.73 cada copia. El libro publicado por EL BOU BLANC PUBLICACIONS.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Em va començar a interessar poder comprendre com hauria pogut ésser el buddhisme en l'Índia antiga, la seva forma concreta sorgida culturalment del bramanisme. Això, segurament, és una de les meves motivacions principals per escriure aquest llibre. Aquest llibre és un popurri, com ho és la vida a l'Índia: context històric en el temps del Buddha Śâkyamuni, les llegendes màgiques de la seva vida i el primer Sermó a Sarnath, la gènesi literària de les biografies del Buddha Śâkyamuni, els relats dels monjos pelegrins xinesos medievals, el descobriment del buddhisme per part dels occidentals al llarg dels segles, l'arqueologia del lloc i un itinerari als set llocs sants que marquen les set setmanes que el Buddha va romandre a sota i pels voltants de l'Arbre del Despertar, la declaració de Patrimoni de la Humanitat del Temple Mahabodhi per la UNESCO l'any 2002 i l'evolució de Bodh Gaya des de que forma part del basar global.

Fins ara no existeix cap llibre en català o espanyol sobre Bodh Gaya i el Temple Mahabodhi, el bressol del buddhisme. Agraeixo a l'amic Roger que va viure un llarg temps a Bodh Gaya com a manager del Root Institute el seu pròleg de relat viu, explicant-nos les seves experiències en el "Melic de l'Univers". Si hi aneu, que tingueu un bon viatge i que us serveixi aquesta guia....Namasté!

Història d'un arbre. Buddha i el Temple Mahabodhi a Bodh Gaya: Una guia per pelegrins i viatgers al bressol del buddhisme (Catalan Edition), Història d'un arbre. Buddha i el Temple Mahabodhi a Bodh Gaya: Una guia per pelegrins i viatgers al bressol del buddhisme (Catalan Edition) PDF, Història d'un arbre. Buddha i el Temple Mahabodhi a Bodh Gaya: Una guia per pelegrins i viatgers al bressol del buddhisme (Catalan Edition) EPUB, Història d'un arbre. Buddha i el Temple Mahabodhi a Bodh Gaya: Una guia per pelegrins i viatgers al bressol del buddhisme (Catalan Edition) AudioBook