La biblioteca dels llibres buits (eBook-ePub) (Barco de Vapor Naranja) (Catalan Edition)
Jordi Sierra i Fabra

La biblioteca dels llibres buits (eBook-ePub) (Barco de Vapor Naranja) (Catalan Edition)

4

La biblioteca dels llibres buits (eBook-ePub) (Barco de Vapor Naranja) (Catalan Edition) - La biblioteca dels llibres buits (eBook-ePub) (Barco de Vapor Naranja) (Catalan Edition) por Jordi Sierra i Fabra fue vendido por £4.49 cada copia. El libro publicado por CRUÏLLA. Contiene 160 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Descargar Se requiere registro

Un fenomen molt estrany afecta la biblioteca: els llibres han perdut les lletres, que ara s'amunteguen a terra. Què ha passat? Doncs que els llibres s'han pansit perquè ningú no els llegia i s'han tret de sobre totes les lletres. La gent està molt preocupada: seran el poble de la biblioteca dels llibres buits i es convertiran en la riota de tothom.

La biblioteca dels llibres buits (eBook-ePub) (Barco de Vapor Naranja) (Catalan Edition) gratuit, La biblioteca dels llibres buits (eBook-ePub) (Barco de Vapor Naranja) (Catalan Edition) PDF, La biblioteca dels llibres buits (eBook-ePub) (Barco de Vapor Naranja) (Catalan Edition) EPUB, La biblioteca dels llibres buits (eBook-ePub) (Barco de Vapor Naranja) (Catalan Edition) AudioBook