La increïble història de... La gran fuga de l'avi (Catalan Edition)
David Walliams

La increïble història de... La gran fuga de l'avi (Catalan Edition)

4

La increïble història de... La gran fuga de l'avi (Catalan Edition) - La increïble història de... La gran fuga de l'avi (Catalan Edition) por David Walliams fue vendido por £5.99 cada copia. El libro publicado por MONTENA.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Descargar Se requiere registro

La tendra història de la relació entre en Jack i el seu avi. Humor i aventures de l'autor número 1 a Anglaterra.

Fa molt de temps, durant la Segona Guerra Mundial, l'avi d'en Jack havia estat un gran pilot d'avió. A dia d'avui va al supermercat amb les sabatilles posades i de vegades ni tan sols recorda el nom del seu nét. L'única cosa que té clara és que detesta la residència on viu. Així que nét i avi decideixen ordir un pla: organitzar la fuga perfecta, una fuga espectacular.

Benvinguts a... La gran fuga de l'avi!

La crítica ha dit...
«M'encanten els llibres de David Walliams... Segur que ben aviat es consideraran clàssics.»
Sue Townsend, The Guardian

«A la fi Roald Dahl té un successor com cal.»
Telegraph

La increïble història de... La gran fuga de l'avi (Catalan Edition) gratuit, La increïble història de... La gran fuga de l'avi (Catalan Edition) PDF, La increïble història de... La gran fuga de l'avi (Catalan Edition) EPUB, La increïble història de... La gran fuga de l'avi (Catalan Edition) AudioBook