L'economia explicada als joves (Entramat juvenil) (Catalan Edition)
Joan Antoni Melé

L'economia explicada als joves (Entramat juvenil) (Catalan Edition)

4

L'economia explicada als joves (Entramat juvenil) (Catalan Edition) - L'economia explicada als joves (Entramat juvenil) (Catalan Edition) por Joan Antoni Melé fue vendido por £3.89 cada copia. El libro publicado por Entramat. Contiene 160 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Descargar Se requiere registro

Joan Antoni Melé, el banquer que ens ha ensenyat la importància de l’ètica i la consciència en relació als diners, arriba amb un missatge urgent pels més joves: lluny de ser subjectes passius de la situació incerta que vivim, els joves tenen ja el poder i la capacitat de canviar el rumb de l’economia i la societat. El futur dependrà de les decisions que prenguin a partir d’ara. I mai és massa tard per començar.Volem viure en un món injust, on l’u per cent de la població acumula més riquesa que el noranta-nou restant? O en un planeta igualitari i respectuós, on tots tinguem oportunitats de progressar i realitzar-nos?Amb l’estil proper i didàctic que el caracteritza, Joan Antoni Melé explica conceptes com capital, borsa, mercat o crisi, però també va més enllà. Fidel al seu discurs, presenta l’economia com una relació entre persones, en la que cadascuna de les nostres decisions i eleccions decideix el nostre destí individual, social i global.Una obra tremendament actual, que induirà els lectors de qualsevol edat a la reflexió i al diàleg.

L'economia explicada als joves (Entramat juvenil) (Catalan Edition) gratuit, L'economia explicada als joves (Entramat juvenil) (Catalan Edition) PDF, L'economia explicada als joves (Entramat juvenil) (Catalan Edition) EPUB, L'economia explicada als joves (Entramat juvenil) (Catalan Edition) AudioBook