Matemtiques Per A L'Arquitectura. Problemes Resol
Piedad Guijarro Carranza

Matemtiques Per A L'Arquitectura. Problemes Resol

5

Matemtiques Per A L'Arquitectura. Problemes Resol - Matemtiques Per A L'Arquitectura. Problemes Resol por Piedad Guijarro Carranza.. RegĂ­strese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Descargar Se requiere registro

La creacio d'aquest llibre ha estat motivada per la necessitat d'oferir als estudiants d'arquitectura una col.leccio de problemes que tractin els temes d'algebra i geometria de les assignatures de matematiques per a l'arquitectura. Cada capitol consta d'un resum teoric, una col.leccio de problemes resolts i un llistat d'exercicis proposats pels quals es dona la solucio. La majoria dels enunciats estan relacionats amb arquitectura i disseny incloent construccions tipiques de dibuix tecnic i disseny d'objectes geometrics. Alguns dels temes tractats son les construccions amb regle i compas, l'estudi de les proporcions, aplicacions a l'arquitectura de la teoria de grafs, el disseny d'objectes geometrics que involucren certs tipus de simetries, com ara les rosasses, les sanefes o els mosaics i les coniques, com a primeres corbes de cara al disseny i construccio a l'arquitectura.

Matemtiques Per A L'Arquitectura. Problemes Resol gratuit, Matemtiques Per A L'Arquitectura. Problemes Resol PDF, Matemtiques Per A L'Arquitectura. Problemes Resol EPUB, Matemtiques Per A L'Arquitectura. Problemes Resol AudioBook