Tornem Jesús als pobres (EMAUS Book 132) (Catalan Edition)
Oriol Xirinachs Benavent

Tornem Jesús als pobres (EMAUS Book 132) (Catalan Edition)

4

Tornem Jesús als pobres (EMAUS Book 132) (Catalan Edition) - Tornem Jesús als pobres (EMAUS Book 132) (Catalan Edition) por Oriol Xirinachs Benavent fue vendido por £4.49 cada copia. El libro publicado por Centre de Pastoral Litúrgica. Contiene 77 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Descargar Se requiere registro

Tot l'Evangeli. Els pobres tenen dret a rebre tot l'Evangeli. Aquest és el missatge que el llibre que teniu a les mans ens ofereix, a partir de la reflexió d'un grup de cristians que porten anys dedicats de diverses maneres al servei dels pobres. La tasca cristiana envers els qui pateixen per la pobresa i l'abandó és sens dubte un dels testimonis més creïbles i indiscutibles de la força de la fe i del seguiment de Jesucrist. Aquest llibre, però, ens convida a reflexionar sobre el fet que a vegades aquesta tasca es redueix només a l'ajuda i a la resposta a les necessitats materials i no sap, o no gosa, o potser no troba necessari, oferir allò més valuós que es pot oferir, i que precisament té els pobres com a primers destinataris: l'alegria de Jesucrist, la seva presència viva. I ens conviden a avançar per aquest camí. Oriol Xirinachs (Barcelona, 1935) és capellà de la diòcesi de Barcelona i membre de l'Associació de Preveres del Pradó. Tot el seu ministeri com a capellà l'ha exercit en barris obrers i populars, alhora que ha estat membre actiu en organitzacions en el món de la marginació i en tasques de pastoral social.

Tornem Jesús als pobres (EMAUS Book 132) (Catalan Edition) gratuit, Tornem Jesús als pobres (EMAUS Book 132) (Catalan Edition) PDF, Tornem Jesús als pobres (EMAUS Book 132) (Catalan Edition) EPUB, Tornem Jesús als pobres (EMAUS Book 132) (Catalan Edition) AudioBook