Viure millor en un planeta millor (P.VISIONS) (Catalan Edition)
José Luis Gallego

Viure millor en un planeta millor (P.VISIONS) (Catalan Edition)

Viure millor en un planeta millor (P.VISIONS) (Catalan Edition) - Viure millor en un planeta millor (P.VISIONS) (Catalan Edition) por José Luis Gallego fue vendido por £8.49 cada copia. El libro publicado por Editorial Pòrtic. Contiene 256 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Vivim temps difícils per al medi ambient. Però no tot està perdut. Cadascun de nosaltres, amb els petits gestos de la vida quotidiana, podem contribuir de manera decidida a millorar el nostre entorn i protegir la natura que ens envolta.


En aquest llibre, de lectura fàcil i amena, Jose Luis Gallego, un dels nostres divulgadors ambientals més coneguts, ens convida a reflexionar sobre la situació que travessa el planeta, perquè assumim que n’hem de tenir cura activament.


Però no és necessari canviar de vida ni fer grans sacrificis personals. Perquè no necessitem herois, sinó només gent disposada a arromangar-se i sumar esforços. Potser així aconseguirem viure millor en un planeta millor.

Viure millor en un planeta millor (P.VISIONS) (Catalan Edition), Viure millor en un planeta millor (P.VISIONS) (Catalan Edition) PDF, Viure millor en un planeta millor (P.VISIONS) (Catalan Edition) EPUB, Viure millor en un planeta millor (P.VISIONS) (Catalan Edition) AudioBook